Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Age of Wulin

Az Age of Wulin játék egy ingyenes többszemélyes szerepjáték, amely játékban a távol-kelet mesés világába látogathatsz el. A köpépkori Kína legfontosabb helyszínei és híres harcosai jelennek meg, a készítők különösen odafigyeltek a korhű megjelenítésre mind a karakterek, mind a tájak elkészítésekor. Az Age of Wulin játék összesen 18 fejezetet kínál a játékosok számára, amelyekben mindenki megfodulhat az ősi kínai történelem fontosabb helyszíneni.

Az ingyenes MMO játék az ősi kínában játszódik, összesen 8 karakter közül választhattok, amelyek a 8 féle Kung-Fu iskola alap karakterei. Találkozhattok a játékban tündérekkel, orkokkal és egyéb fantázia szörnyekkel. Az Age of Wulin RPG élmény egyedülálló a maga kategóriájában. Nincsenek classok és nincsenek szintlépések, a karakteretek tulajdonságait a képességek fogják meghatározni. A játékban egyedülállóan sok, több mint 20 ezer NPC (nem játékos karakter) található, akik nemcsak ott vannak a játékban, hanem igazi életet élnek, reagálnak a különféle eseményekre és karakterükkel együtt formálják az egész online világot.

Típus: Letölthető játék

A képre kattintva regisztrálhattok a játékba!

Age of Wulin

0 Tovább

Ghost Recon - Phantoms

Mai nap egy nagyon friss játékot mutatunk be nektek. A Ghost Recon Phantoms játék a napokban érkezett meg a népszerű Ubisoft kiadótól. A játék teljesen ingyenes, mindössze le kell töltened a gépedre a játékot. Ha megvan regisztrálsz, és máris mehet az őrületes akció! Tom Clancy legújabb FPS játéka elmondható, hogy korszakalkotó játék lett, hiszen az online FPS játékok között kevés olyan van, ami ennyire magával ragadja a játékosokat. 

Típus: Letölthető F2P játék

Kattints a képre a játékhoz!

Ghost Recon Phantoms

0 Tovább

Seafight

A mai ingyenes online játék a tengerek világába kalauzolhat el titeket. Lépj be a kalózok világába, légy a tengerek réme a Seafight kalózos fantasy játékban! Vegyél részt az izgalmas tengeri kalandokban, szerezd meg magadnak a dicsőséget és a rengeteg aranyat ami vele jár. 

A Seafight egy valós idejű fantasy-kalandjáték, ha te is a végtelen szabadságra vágy, és szereted az izgalmas tengeri kalandokat akkor ezt a játékot neked találták ki. Élj át kalandokat és akciókat a valóságos több ezer ellenfél ellen. Vasmacskát felvonni, bonts vitorlát és légy a leghíresebb kalóz a tengeren.

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játékhoz!

Seafight

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

2014.09.28.
2014.04.14.

Utolsó kommentek