Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

AirRivals

A győzelem szárnyai! A Philon bolygó körüli légi csata - gyors háborúk területér, megbeszülésért és hírnévért. Hódítsd meg te is az eget! Veszélyes és gyors repülési manőverek döntik el a harcot ebben a letölthető játékban. Az AirRivals játék nem mindennapi kalandokba repíti el a játékosokat. A túléléshez a pilótáknak gyorsnak, gyakorlottnak és jó stratégáknak kell leniiük. Páros és csoportos harcok sötétítik be az eget! Légy része te is a harcnak, és alapítsd meg ebben az ingyenes online játékban a saját brigádodat, mellyel meghódíthatod az egész univerzumot.

Típus: Letölthető játék

Kattints a képre a játék indításához!

AirRivals

0 Tovább

Ghost Recon - Phantoms

Mai nap egy nagyon friss játékot mutatunk be nektek. A Ghost Recon Phantoms játék a napokban érkezett meg a népszerű Ubisoft kiadótól. A játék teljesen ingyenes, mindössze le kell töltened a gépedre a játékot. Ha megvan regisztrálsz, és máris mehet az őrületes akció! Tom Clancy legújabb FPS játéka elmondható, hogy korszakalkotó játék lett, hiszen az online FPS játékok között kevés olyan van, ami ennyire magával ragadja a játékosokat. 

Típus: Letölthető F2P játék

Kattints a képre a játékhoz!

Ghost Recon Phantoms

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

2014.05.26.

Utolsó kommentek