Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rising Generals

Az InnoGames legújabb böngészős játéka, melyet a 2014-es E3-on mutattak be először. A Rising Generals játék remek folytatása lesz az InnoGames eddigi siker játékainak (Forge of Empires, The West, Grepolis). Egy teljesen új világ, új grafikai megoldások és egy multiplatformos környezet az, ami kiemeli a többi játék közül.

A Rising Generals játékban egy tábornok bőrébe bújhatsz bele, aki kisebb seregét egyengeti a harcmezőkön. A helyszín egy futurisztikus világ, amely a 1980-as években játszódik. Fontos szerepet fog betölteni ebben a játékban is a jó stratégiai kiválasztása, a nyersanyagtermelés felállítása és a szövetséges erők összehangolása. Toborozz hadsereget és támadd meg a környező területeket. Foglalj el minél nagyobb területet a térképen, és legyél te a legnagyobb tábornok a játékban!

További infók a képre kattintva!

Rising Generals

0 Tovább

KingsAge

A rabszolgaság ideje lejárt, alapítsd meg te is saját királyságodat a KingsAge ingyenes online játékban. Csak a legbölcsebb királyok nevére fognak emlékezni a jövőben, legyen ez a fő célod, a KingsAge játékban. Érd el ezt becsületes hadvezérként és okos kereskedőként. Toborozd össze saját kis sergedet, és építsd meg piacodat, hogy távoli árukat tudj beszerezni a játékban. Fedezz fel új területeket, ahol követőkre találhatsz. Alapítsd szövetséget a többi online játékossal, és együtt erősődjetek tovább!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

KingsAge

0 Tovább

My Free Zoo

A mai napon egy másik Upjers böngészős játékot mutatunk be nektek online játékok blogunkban. A játék egy szimulációs, állatkertes, építgetős stratégiai játék. A játék címe My Free Zoo azaz magyarra fordítva, az én ingyen állatkertem. A játékban egy állatkert igazgatójaként kell dolgoznod.

Építsd és fejleszd saját kis személyes állatkerti birodalmadat. Várd, és fogadd az állatkertbe látogató vendégeket, szórakoztasd őket, és foglald le őket a különféle állatok kifutóival. Figyelj oda, hogy jól érezzik magukat, hiszen ebből lesz majd bevételed, és a bevételből tudsz majd fejleszteni, újítani, és újabb állatokat fogadni.

A játék teljesen ingyenes, egy egyszerű regisztráció után máris bekapcsolódhatsz az izgalmas állatkertes játékba!

Játék típusa: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

My Free Zoo

0 Tovább

My Little Farmies

A mai napon nincs vége a bemutatott játékoknak. Gyorsan még egy fantasztikus Upjers játékot mutatunk be nektek. Ezúttal a másik népszerű játékukat, a tanyás böngészős játékok közül a My Little Farmies internetes ingyenjátékot mutatjuk be. A feladatod ebben az építgetős játékban, hogy egy udvarból kiindulva egy egész középkori falut építs fel. Alakíts ki szántókat, építs járdákat az épületek köré. A játék során egyre több berendezési tárgy és terület válik elérhetővé. Találhatsz majd a játékban malmokat, fákat de lesz állattenyésztési lehetőség is. 

Legyél te a legjobb online gazdálkodó, játssz ingyen! Egy egyszerű regisztráció után máris kezdheted a játékot!

Típus: Böngészős játékok

Kattints a képre a játék indításához!

My Little Farmies

0 Tovább

Rising Cities

Hozz létre egy egyszerű kis porfészekből pezsgő világvárost! Tervezz és hozz alaposan megfontolt stratégiákat, gondoskodj a polgáraid jólétéről és virágoztasd fel a városodat egy hatalmas metropolisszá! 

A legújabb kiszemeltünk a Rising Cities játék egy városépítő szimulációs játék a Bigpoint újabb sikeres böngészős játéka. A hagyományos városépítő játékelemeket köti össze a vadonatúj összetett stratégiai elemekkel. Szerezz a játékban egyre magasabb polgármesteri rangot, légy nemzetközileg elismert sztár-polgármester!

Vajon fel tudod virágoztatni a városodat a Rising Cities építőjátékban? Nincs mást tenned mint a képre kattintva elindítani a játékot, és regisztrálnod! Jó játékot!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

Rising Cities

0 Tovább
«
12

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

2014.06.24.
2014.05.26.
2014.05.06.
2014.04.19.

Utolsó kommentek