Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rising Cities

Hozz létre egy egyszerű kis porfészekből pezsgő világvárost! Tervezz és hozz alaposan megfontolt stratégiákat, gondoskodj a polgáraid jólétéről és virágoztasd fel a városodat egy hatalmas metropolisszá! 

A legújabb kiszemeltünk a Rising Cities játék egy városépítő szimulációs játék a Bigpoint újabb sikeres böngészős játéka. A hagyományos városépítő játékelemeket köti össze a vadonatúj összetett stratégiai elemekkel. Szerezz a játékban egyre magasabb polgármesteri rangot, légy nemzetközileg elismert sztár-polgármester!

Vajon fel tudod virágoztatni a városodat a Rising Cities építőjátékban? Nincs mást tenned mint a képre kattintva elindítani a játékot, és regisztrálnod! Jó játékot!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

Rising Cities

0 Tovább

Skyrama

Sziasztok online játék rajongók. A mai napon egy újabb böngészős játék kerül bemutatásra. Már régóta a játékpiacon van, és rengeteg rajongója lett a játéknak. A játék neve nem más mint Skyrama, a címből is láthatjátok, hogy a levegővel kapcsolatos a játék. Igen! A Skyrama játékban egy online repülőteret kell irányítanod. A feladatod, hogy felépítsd saját kis online nemzetközi légikikötődet! Irányítsd a mindennapi feladatokat, indíts járatokat a világ különböző tájaira és tartsd karban a repülőflottádat. Egy egyszerű regisztráció után máris kezdődhet a játék!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

Skyrama

0 Tovább

Farmerama

Sziasztok online játék rajongók! A mai első bejegyzésünk egy igazán híres gazdálkodós játék lesz, nevezetesen a Farmerama. A Bigpoint farmos, gazdálkodós ingyenes böngészős játéka remek szórakozást nyújt mind a kicsiknek, mind a nagyoknak egyaránt.

A játékban a feladatod egy kis farm gondozása. Vesd be a földeket, ültess fákat és nevelj állatokat. A fő farmodon kívül még más területek is várnak rád, ilyenek például a trópusi sziget, a kerge kert, a szédült szántó stb.

Egy egyszerű regisztrációt követően máris belecsaphatsz a gazdálkodásba!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játékhoz!

Farmerama

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

2014.04.19.
2014.04.19.
2014.04.14.

Utolsó kommentek