Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elvenar

Az Innogames Magyarországon számos népszerű online játék fűzödik a nevéhez, például a neves stratégiai játék a Forge of Empires, vagy a legutóbb a Klánháború folytatása, a Tribal Wars 2 játék. Mindkét játékot rengeteg magyar játékos játssza nap mint nap, így a játékfejlesztő cég úgy gondolta, hogy egy újabb remek játékkal lepi meg hazánk játékostáborát.

Az új játék egy stratégiai, városépítős fantasy online játék, melybe a regisztráció természetesen most is ingyenes. A játék két főszereplő népe az elfek és az emberek. Az elfek lételeme a mágia és szoros harmoniában élnek együtt a természettel. Míg az emberek tapasztalt városépítőnek számítanak, az Elvenar világ gyorsan növekvő, eltökélt faját alkotják. A játék a modern kori játékoknak megfelelő grafikával és játékmenettel rendelkezik.

A sok évezred után Elvenar ősi és érintetlen világa újbóli felfedezésre vár, miután az előző lakók teljesen eltűntek. Új korszak virrad az elfek és az emberek csapataira eben a gyönyörű városépítő online játékban. Ha te is szeretnél részt venni ebben az izgalmas kalandban, akkor a képre kattintás után egy gyors regisztrációt követően máris elkezdheted játékot.

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

Elvenar

0 Tovább

Tribal Wars 2

A Klánháború évek óta az egyik legnépszerűbb online stratégiai játék. A Tribal Wars 2 játék méltó folytatása lehet az említett játéknak, a készítő gárda szinte teljesen megegyezik, a minőség csak javult, szebb grafika, jobb animációk és ötletesebb megoldások jellemzik az ingyenes RTS játékot. Próbáld ki te is, egy egyszerű regisztráció után máris belecsöppenhetsz a Tribal Wars 2 világába.

Egy háborúk által szétszaggatott világ egyik kastélyának az ura leszel, a feladatod, hogy megvédd azt és terjeszkedj a térképen. Lépj be a Tribal Wars játék birodalmába, építs egy erős sereget, erősítsd meg kastélyod falát és vezesd dicsőségre népedet!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

Tribal Wars 2

0 Tovább

Wizard101

Lépj be a különleges fantázia birodalomban, csatlakozz a több ezer online varázstanonchoz, és tanuld ki a varázslás csínját bínját. A Wizard101 játék egy igazán izgalmas, ingyenes MMO varázslós játék, melyben a feladatod, hogy megvédd a gonosz erők ellen a Wizard City-t.

A játék elején választanod kell, melyik varázsiskolába is szeretnél járni. Ha megválasztottad karakteredet máris kezdődhetnek az órák. A különféle iskolákban különféle varázslatokat tudsz majd elsajátítani, megküzdhetsz a többi online varázsló tanulóval és természetesen a fő varázslókkal is. A küzdelmek során különböző kártyákat kell majd leraknod az asztalra, melyek segítségével életre keltheted a varázslataiadat. Csatlakozz a Wizard101 játékhoz és legyél te a legnagyobb varázsló a játékban!

Típus: Letölthető játék

A képre kattintva elérheted a Wizard101 játékot!

Wizard101 játék

0 Tovább

Age of Wulin

Az Age of Wulin játék egy ingyenes többszemélyes szerepjáték, amely játékban a távol-kelet mesés világába látogathatsz el. A köpépkori Kína legfontosabb helyszínei és híres harcosai jelennek meg, a készítők különösen odafigyeltek a korhű megjelenítésre mind a karakterek, mind a tájak elkészítésekor. Az Age of Wulin játék összesen 18 fejezetet kínál a játékosok számára, amelyekben mindenki megfodulhat az ősi kínai történelem fontosabb helyszíneni.

Az ingyenes MMO játék az ősi kínában játszódik, összesen 8 karakter közül választhattok, amelyek a 8 féle Kung-Fu iskola alap karakterei. Találkozhattok a játékban tündérekkel, orkokkal és egyéb fantázia szörnyekkel. Az Age of Wulin RPG élmény egyedülálló a maga kategóriájában. Nincsenek classok és nincsenek szintlépések, a karakteretek tulajdonságait a képességek fogják meghatározni. A játékban egyedülállóan sok, több mint 20 ezer NPC (nem játékos karakter) található, akik nemcsak ott vannak a játékban, hanem igazi életet élnek, reagálnak a különféle eseményekre és karakterükkel együtt formálják az egész online világot.

Típus: Letölthető játék

A képre kattintva regisztrálhattok a játékba!

Age of Wulin

0 Tovább

Shadow Kings

A GoodGame Studios legújabb játéka, a Shadow Kings egy izgalmas, ingyenes, stratégai MMO, melyben tündékkel, törpökkel és emberekkel kell majd játszanod. A játékot a híres online játékokat készítő cég, a GoodGame fejleszti. A készítők már olyan neves játékokat fejlesztettek mint a GoodGame Empire stratégiai játék vagy a Big Farm ingyenes farm szimulátor. A minőségre nem lehet panasz, a fantasztikus három dimenziós világban játszódó játék sok időre lekötheti leendő játékosait.

Szervezz sereget, építsd fel metropoliszodat és védd meg a lakosságodat. Húzz vastag falakat, gyűjtsd be az adót a lakosoktól, majd a befolyt pénzből fejleszd birodalmadat. Alakíthattok klánokat más játékosokkal, de játszhatsz egyedül is. Kezdj neki a Shadow Kings birodalmat létrehozásához még ma. A játék a többi GoodGame játékhoz hasonlóan teljesen ingyenes. A játék érdekessége, hogy nem csak a böngésződben, hanem az okostelefonodon is játszhatsz vele.

Típus: Böngészős, Android, iOS játék

A Shadow Kings játékot a képre kattintva indíthatod el!

Shadow Kings

1 Tovább

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek