Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Undermaster

Sziasztok! Egy új Upjers játékot szeretnék nektek bemutatni. Igazából nem új, hiszen már más országokban régebb óta elérhető, de magyarul csak július végétől elérhető. Nézzük meg miről is szól az Undermaster játék.

Egy csodálatos föld alatti világba kalauzol el a játék, ahol furcsa szörnyek egész serege vár rád! Hozd létre saját kotorékodat és csábítsd oda a legkülönlegesebb alakokat. Az Undermaster játékban megismerheted munkamániás koboldokat, az ezermester goblinokat, a tudásra szomjazó mágusokat, a kovácskalapácsot ügyesen forgató trollokat. Egy egész seregnyi mesés lény várja azt, hogy élvezhesse a rémuralmadat. Vezesd ügyesen birodalmadat ebben az online szerepjátékba és építsd ki több szintesre!

Ha érdekel a játék, kattints a képre, egy gyors regisztrációt követően játékba is lendülhetsz!

Undermaster

0 Tovább

Rising Generals

Az InnoGames legújabb böngészős játéka, melyet a 2014-es E3-on mutattak be először. A Rising Generals játék remek folytatása lesz az InnoGames eddigi siker játékainak (Forge of Empires, The West, Grepolis). Egy teljesen új világ, új grafikai megoldások és egy multiplatformos környezet az, ami kiemeli a többi játék közül.

A Rising Generals játékban egy tábornok bőrébe bújhatsz bele, aki kisebb seregét egyengeti a harcmezőkön. A helyszín egy futurisztikus világ, amely a 1980-as években játszódik. Fontos szerepet fog betölteni ebben a játékban is a jó stratégiai kiválasztása, a nyersanyagtermelés felállítása és a szövetséges erők összehangolása. Toborozz hadsereget és támadd meg a környező területeket. Foglalj el minél nagyobb területet a térképen, és legyél te a legnagyobb tábornok a játékban!

További infók a képre kattintva!

Rising Generals

0 Tovább

Uptasia

Az Uptasia játék egy ingyenes böngészős stratégiai játék az Upjers készítőitől. A játék a 19. században játszódik, ahol is különféle épületeket kell megépítened. Egy remek hangulatú, izgalmas kalandokkal tarkított játék, amelyben gyönyörű környezet, remek zene és furfangos küldetések várnak rád.

A játék különlegessége, hogy különféle Hidden Object (rejtett tárgykeresős) játékokkal van tarkítva. Az Uptasia változatos helyszínien kell megtalálnod az elrejtett tárgyakat, amelyekért bónszukat és pénzt kaphatsz. A pénzből természetesen fejlesztheted épületeidet, és pezsgő életet varázsolhatsz kedvenc kis 19. századi városod életébe!

További információk a képre kattintva!

Uptasia

0 Tovább

AirRivals

A győzelem szárnyai! A Philon bolygó körüli légi csata - gyors háborúk területér, megbeszülésért és hírnévért. Hódítsd meg te is az eget! Veszélyes és gyors repülési manőverek döntik el a harcot ebben a letölthető játékban. Az AirRivals játék nem mindennapi kalandokba repíti el a játékosokat. A túléléshez a pilótáknak gyorsnak, gyakorlottnak és jó stratégáknak kell leniiük. Páros és csoportos harcok sötétítik be az eget! Légy része te is a harcnak, és alapítsd meg ebben az ingyenes online játékban a saját brigádodat, mellyel meghódíthatod az egész univerzumot.

Típus: Letölthető játék

Kattints a képre a játék indításához!

AirRivals

0 Tovább

KingsAge

A rabszolgaság ideje lejárt, alapítsd meg te is saját királyságodat a KingsAge ingyenes online játékban. Csak a legbölcsebb királyok nevére fognak emlékezni a jövőben, legyen ez a fő célod, a KingsAge játékban. Érd el ezt becsületes hadvezérként és okos kereskedőként. Toborozd össze saját kis sergedet, és építsd meg piacodat, hogy távoli árukat tudj beszerezni a játékban. Fedezz fel új területeket, ahol követőkre találhatsz. Alapítsd szövetséget a többi online játékossal, és együtt erősődjetek tovább!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

KingsAge

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek