Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

GoalUnited

Egy népszerű foci menedzser játékot mutatunk be nektek, a játék címe GoalUnited, egy labdarúgással, sporttal, focival foglalkozó teljesen ingyenes böngészős játék. Egy gyors és egyszerű regisztráció után máris bele csöppenhetsz a foci rejtelmes világába. Küzdj meg a csapatoddal a bajnokságokban, vezesd őket győzelemre!

Állítsd be csapatod taktikáját, stratégiáját, igazold le a legjobb, leghíresebb játékosokat és vívj meg a több ezer online játékossal. Fejleszd a stadionodat, a pálya környékét és természetesen figyel oda az utánpótlás nevelésre is ebben a focis játékban. Csodálatos grafika, fantasztikus játékélmény, és mindez ingyen.

Játék típusa: Böngészős játék

Kattints a képre a játékhoz!

GoalUnited

0 Tovább

My Free Zoo

A mai napon egy másik Upjers böngészős játékot mutatunk be nektek online játékok blogunkban. A játék egy szimulációs, állatkertes, építgetős stratégiai játék. A játék címe My Free Zoo azaz magyarra fordítva, az én ingyen állatkertem. A játékban egy állatkert igazgatójaként kell dolgoznod.

Építsd és fejleszd saját kis személyes állatkerti birodalmadat. Várd, és fogadd az állatkertbe látogató vendégeket, szórakoztasd őket, és foglald le őket a különféle állatok kifutóival. Figyelj oda, hogy jól érezzik magukat, hiszen ebből lesz majd bevételed, és a bevételből tudsz majd fejleszteni, újítani, és újabb állatokat fogadni.

A játék teljesen ingyenes, egy egyszerű regisztráció után máris bekapcsolódhatsz az izgalmas állatkertes játékba!

Játék típusa: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

My Free Zoo

0 Tovább

My Little Farmies

A mai napon nincs vége a bemutatott játékoknak. Gyorsan még egy fantasztikus Upjers játékot mutatunk be nektek. Ezúttal a másik népszerű játékukat, a tanyás böngészős játékok közül a My Little Farmies internetes ingyenjátékot mutatjuk be. A feladatod ebben az építgetős játékban, hogy egy udvarból kiindulva egy egész középkori falut építs fel. Alakíts ki szántókat, építs járdákat az épületek köré. A játék során egyre több berendezési tárgy és terület válik elérhetővé. Találhatsz majd a játékban malmokat, fákat de lesz állattenyésztési lehetőség is. 

Legyél te a legjobb online gazdálkodó, játssz ingyen! Egy egyszerű regisztráció után máris kezdheted a játékot!

Típus: Böngészős játékok

Kattints a képre a játék indításához!

My Little Farmies

0 Tovább

My Fantastic Park

Sziasztok! Mai kiszemelt böngészős játékunk az Upjers cég egyik játéka, a My Fantastic Park játék, melyben egy igazán izgalmas és szórakoztató vidámparkot kell majd üzemeltetned. A változatos My Fantastic Park vidámparkos játékban lehetőséged lesz létrehozni a saját szabadidőparkodat. Különféle produkciókat, attrakciókat állíthatsz fel és igazgatóként dolgozhatsz. Minél tovább játszol a játékban, annál több lehetőséged lesz mind dekorációk terén, mind játékok terén.

A My Fantastic Park szabadidőparkos böngészős játéka egy gyors regisztrációt követően ingyenesen játszható. Lépj hát be te is ebbe a különleges világba!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

My Fantastic Park

0 Tovább

Rising Cities

Hozz létre egy egyszerű kis porfészekből pezsgő világvárost! Tervezz és hozz alaposan megfontolt stratégiákat, gondoskodj a polgáraid jólétéről és virágoztasd fel a városodat egy hatalmas metropolisszá! 

A legújabb kiszemeltünk a Rising Cities játék egy városépítő szimulációs játék a Bigpoint újabb sikeres böngészős játéka. A hagyományos városépítő játékelemeket köti össze a vadonatúj összetett stratégiai elemekkel. Szerezz a játékban egyre magasabb polgármesteri rangot, légy nemzetközileg elismert sztár-polgármester!

Vajon fel tudod virágoztatni a városodat a Rising Cities építőjátékban? Nincs mást tenned mint a képre kattintva elindítani a játékot, és regisztrálnod! Jó játékot!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

Rising Cities

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek