Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Skyrama

Sziasztok online játék rajongók. A mai napon egy újabb böngészős játék kerül bemutatásra. Már régóta a játékpiacon van, és rengeteg rajongója lett a játéknak. A játék neve nem más mint Skyrama, a címből is láthatjátok, hogy a levegővel kapcsolatos a játék. Igen! A Skyrama játékban egy online repülőteret kell irányítanod. A feladatod, hogy felépítsd saját kis online nemzetközi légikikötődet! Irányítsd a mindennapi feladatokat, indíts járatokat a világ különböző tájaira és tartsd karban a repülőflottádat. Egy egyszerű regisztráció után máris kezdődhet a játék!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

Skyrama

0 Tovább

Pirate Storm

Egy kalandos útra invitálunk titeket, a Bigpoint egyik népszerű kalózos, hajós akció kalanjátékába. Egy ismert világ legvégére kalauzol el titeket a játék, ahol még felfedezetlen területeken kell majd hajóznotok. Értékes kincseket és hírnevet szerezhettek magatoknak tengeri kalózként!

A tenger természetesen tele van veszélyekkel és ellenfelekkel. Vívj meg a PvP és PvE tengeri csatákban szörnyekkel és más játékosokkal. A hajódat állandóan figyelned kell, hogy a legénységedet kivívd és hátborzongató szörnyek ellen megálld a helyedet.

Hajózz el Caradosra, töltsd meg a hajónaplódat izgalmas küldetésekkel, majd térj vissza a nyílt tengerre ebben a különleges böngészős kalandjátékban. A Pirate Storm játék legelején egyszerűbb küldetéseket fogtok kapni, melyben elsajátíthatjátok a játék kezelését. Elsőként például egy tengeri utat kell majd megtisztítanodot, erős páncélú tengeri szörnyektől. Ha az alapokat megtanultad, és szereztél egy kis aranyat is, akkor bele is vághatsz a veszélyekkel teli kalandokba!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

Pirate Storm

0 Tovább

Forge of Empires

A mai legújabb online játék bemutatónk főszereplője egy stratégiai játék, melyet a böngésződben játszhatsz teljesen ingyen. Az online InnoGames játékok sok millió játékosbázissal rendelkezik, amelyekhez ma te is csatlakozhatsz, a játék címe Forge of Empires, mely 2012-ben indult el. A Forge of Empires-t nem csak a kiváló minőség teszi egyedivé, a FOE is hatalmas közösséget toborzott a világ minden tájáról.

A játék a kőkorban i.e. 5000 körül kezdődik, ekkor alapíthatod meg néhány sátorból álló településedet törzsfőnökként. 

A játékban átélheted a különböző korok történelmét, kezdve az kőkortól a modern korig. Minden kornak meg lesz a maga nehézsége és jellemzője. 

Építsd fel saját birodalmadat, és legyél a legjobb vezető, emelkedj ki a több ezer magyar játékos között!

Típus: Böngészős játékok

Kattints a képre a játék indításához!

Forge of Empires

0 Tovább

World of Warplanes

A mai utolsó játékunk szintén egy letölthető játék lesz. A Wargaming fejlesztők a World of Tanks játékkal hatalmas sikert arattak, a következő játékok a World of Warplanes ingyenes lövöldözős játék volt. Most ezt mutatjuk be kicsit röviden.

A játékban rengeteg repülőgép típus közül válogathatsz a világtörténelem különböző korszakaiból. Óriási légicsaták várnak rád a játékban, fejleszd repülődet a maximumra, tanuld meg a legjobb támadási trükköket és légy te a levegő ura! A játék természetesen magyar nyelvű, így hamar rá fogsz jönni, hogyan is válljon belőled igazi "Ace" pilóta!

Típus: Letölthető játék

Kattints a képre a játékhoz!

World of Warplanes

0 Tovább

Ghost Recon - Phantoms

Mai nap egy nagyon friss játékot mutatunk be nektek. A Ghost Recon Phantoms játék a napokban érkezett meg a népszerű Ubisoft kiadótól. A játék teljesen ingyenes, mindössze le kell töltened a gépedre a játékot. Ha megvan regisztrálsz, és máris mehet az őrületes akció! Tom Clancy legújabb FPS játéka elmondható, hogy korszakalkotó játék lett, hiszen az online FPS játékok között kevés olyan van, ami ennyire magával ragadja a játékosokat. 

Típus: Letölthető F2P játék

Kattints a képre a játékhoz!

Ghost Recon Phantoms

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek