Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Seafight

A mai ingyenes online játék a tengerek világába kalauzolhat el titeket. Lépj be a kalózok világába, légy a tengerek réme a Seafight kalózos fantasy játékban! Vegyél részt az izgalmas tengeri kalandokban, szerezd meg magadnak a dicsőséget és a rengeteg aranyat ami vele jár. 

A Seafight egy valós idejű fantasy-kalandjáték, ha te is a végtelen szabadságra vágy, és szereted az izgalmas tengeri kalandokat akkor ezt a játékot neked találták ki. Élj át kalandokat és akciókat a valóságos több ezer ellenfél ellen. Vasmacskát felvonni, bonts vitorlát és légy a leghíresebb kalóz a tengeren.

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játékhoz!

Seafight

0 Tovább

Darkorbit

Sziasztok! Nem lazsálunk, immáron a második játék is elérkezett online játékokkal foglalkozó oldalunka. A következő kiszemelt ismét egy böngészős játék, egy vérbelő akció, lövöldözős háborús játék. A helyszín különleges, hiszen a világűrben kell a különféle űrhajókkal megküzdened. A Bigpoint játéka egy remekül összeállított MMO űrhajós játék, amelyben részt vehetsz a legnagyobb galaktikus harcokban. A Darkorbit játékba való belépés egyszerű, hiszen pár adatot megadva máris játszhatsz a böngésződön keresztül. 

A játék elején csatlakoznod kell három űrbéli frakció valamelyikéhez, és utána már be is szállhatsz az űrhajódba. Mivel a játék online, így több ezer játékossal, barátokkal, ellenségekkel küzdhetsz meg. Szövetkezhetsz ismerőseiddel, de alakíthatsz saját klánt is a játékban. Válaszd hát ki gyorsan űrhajódat, és jelentkezz harci szolgálatra az űrbázison, hogy támogasd az embereket a földönkívüli ellenséggel folytatott harcban, amely az emberiséget veszélyezteti. Repülj át a galaxisokon a saját űrhajód feélzetén és vesd bele magadat a harcba!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játékhoz!

Darkorbit

0 Tovább

Farmerama

Sziasztok online játék rajongók! A mai első bejegyzésünk egy igazán híres gazdálkodós játék lesz, nevezetesen a Farmerama. A Bigpoint farmos, gazdálkodós ingyenes böngészős játéka remek szórakozást nyújt mind a kicsiknek, mind a nagyoknak egyaránt.

A játékban a feladatod egy kis farm gondozása. Vesd be a földeket, ültess fákat és nevelj állatokat. A fő farmodon kívül még más területek is várnak rád, ilyenek például a trópusi sziget, a kerge kert, a szédült szántó stb.

Egy egyszerű regisztrációt követően máris belecsaphatsz a gazdálkodásba!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játékhoz!

Farmerama

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek