Az Upjers az elmúlt évben adta ki új játékát, Wauies - The Petshop Game címmel, viszont eleinte még csak külföldön volt elérhető. Szerencsére az Upjers készítői hamar lefordították a játékot a magyar játékosok számára is, így a Wauies online állatkereskedés menedzseres játék végre elérhető, magyar nyelven is! Az Upjers igazán kitesz a magyar online játékosokért, hiszen az elmúlt időszakban több izgalmas és szórakoztató játék is megjelent, mint például a tárgykeresős Uptasia játék, vagy a trópusi hotel menedzseres My Sunny Resort játék. A Wauies játékba való regisztráció természetesen most is ingyenes, csak egy pár adatot kell megadnotok magatokról.

A Wauies játék egy állatian jó, állatos ingyen játék, melyben egy állatkereskedést kell vezetned. A Wauies kutyás játék is és macskás játék is, hiszen mindketőtt remekül, rendkívül ötletesen kombinálja. Ne habozzatok, nyissátok meg máris és vezessétek ügyesen a saját kis állatkereskedéseteket! Izgalmas feladatok és kihívások várnak rátok, gondoskodnotok kell majd a bolt sikeres működéséről, és természetesen a főszerplő kicsiny állatokról. Szaporítsd őket okosan, hogy mindig legyen utánpótlás a kis szörmókokból az üzletetekben. Alakítsdátok ki a boltotok belső terét úgy, hogy az állatok is és a vevők is jól érezzék magukat. A Wauies játékban minden megvan amit egy kutyás játék vagy egy macskás játék adhat, játssz te is ingyenesen, regisztrálj még ma!

A képre kattintva máris nekiláthatsz az állatkereskedésed vezetésének!

online játékok böngészős játékok wauies  wauies játék wauies regisztráció wauies leírás wauies magyarul wauies magyar wauies online játék kutyás játékok cicás játékok állatos játékok kereskedős játékok upjers upjers játékok wauies ingyen macskás játék