A World of Warships játék a Wargaming portfóliójának legújabb darabja, a népszerű online játékokkal foglalkozó kiadó legújabb történelmi, akció online játékának helyszíne a végtelen tenger és óceán! A játék során újrajátszhatod a legizgalmasabb történelmi tengeri csatákat, belülről élheted át a küzdelmek minden egyes percét.

A Wargaming az egyik legnagyobb név az online játék kiadók között, a World of Tanks és a World of Warplanes ingyenes játékok mind világhírre tettek szert. A készítők nem tétlenkedtek, ugyanezt az utat szánják legújabb játékuk, a World of Warships számára is. A játékban négyféle hajó osztály érhető el, melyekből bárki megépítheti saját tengeri flottáját. A küzdelmek óriásiak, látványosak, izgalmasak, a végső győztes az lesz, aki a legjobban felkészülve, a legkidolgozottabb stratégiával, taktiválal érkezik meg a csaták helyszínére.

A játékban a következő hajó osztályok közül válogathattok: rombolók, cirkálók, csatahajók és repülőgép hordozók. A rombolók nem túl erősek, gyenge páncélzattal és kevés életerő ponttal rendelkeznek, viszont előnyükre szolgál, hogy nagyon gyorsak, könnyen irányíthatóak. A kis méretük miatt a fegyverzetük sem túl acélos. A rombolók elsődleges fegyvere a torpedó. A cirkálók talán a legjobb képességekkel megáldott hajók a World of Warships játékban, gyorsak, jó a páncélzatuk és megfelelő tűzerővel is rendelkeznek. A repülők ellen is jól fel vannak szerelve. A csatahajó az egyik legerősebb hajó a játékban, jól pánzélzott és erős lövegekkel rendelkezik. Hátrányuk: lassú a mozgásuk és a fegyverek újratöltési ideje is hosszadalmas. A repülőgép hordozók az amerikai fejlesztési ágon érhető el jelenleg. A hajóra elhelyezett repülőgépek közül válogathatnak a játékosok: lehet 2 vadászgép és 1 torpedó bombázó, de lehet olyan is hogy 1 vadászgép mellé 2 torpedó bombázó kerül. A gépek száma és fajtája meghatározza a stratégiát is.

A játék része a Wargaming.net univerzumnak, így a már meglévő Wargaming.net azonosítótokkal ezzel a játékkal is játszhattok, illetve a prémium előfizetések erre a játékra is ugyanúgy érvényesek, mint a World of Tanks és a World of Warplanes játékokra.

A játékba való regisztrációhoz kattints az alábbi képre!

World of Warships