Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Wauies

Az Upjers az elmúlt évben adta ki új játékát, Wauies - The Petshop Game címmel, viszont eleinte még csak külföldön volt elérhető. Szerencsére az Upjers készítői hamar lefordították a játékot a magyar játékosok számára is, így a Wauies online állatkereskedés menedzseres játék végre elérhető, magyar nyelven is! Az Upjers igazán kitesz a magyar online játékosokért, hiszen az elmúlt időszakban több izgalmas és szórakoztató játék is megjelent, mint például a tárgykeresős Uptasia játék, vagy a trópusi hotel menedzseres My Sunny Resort játék. A Wauies játékba való regisztráció természetesen most is ingyenes, csak egy pár adatot kell megadnotok magatokról.

A Wauies játék egy állatian jó, állatos ingyen játék, melyben egy állatkereskedést kell vezetned. A Wauies kutyás játék is és macskás játék is, hiszen mindketőtt remekül, rendkívül ötletesen kombinálja. Ne habozzatok, nyissátok meg máris és vezessétek ügyesen a saját kis állatkereskedéseteket! Izgalmas feladatok és kihívások várnak rátok, gondoskodnotok kell majd a bolt sikeres működéséről, és természetesen a főszerplő kicsiny állatokról. Szaporítsd őket okosan, hogy mindig legyen utánpótlás a kis szörmókokból az üzletetekben. Alakítsdátok ki a boltotok belső terét úgy, hogy az állatok is és a vevők is jól érezzék magukat. A Wauies játékban minden megvan amit egy kutyás játék vagy egy macskás játék adhat, játssz te is ingyenesen, regisztrálj még ma!

A képre kattintva máris nekiláthatsz az állatkereskedésed vezetésének!

online játékok böngészős játékok wauies  wauies játék wauies regisztráció wauies leírás wauies magyarul wauies magyar wauies online játék kutyás játékok cicás játékok állatos játékok kereskedős játékok upjers upjers játékok wauies ingyen macskás játék

0 Tovább

Rising Generals

Az InnoGames legújabb böngészős játéka, melyet a 2014-es E3-on mutattak be először. A Rising Generals játék remek folytatása lesz az InnoGames eddigi siker játékainak (Forge of Empires, The West, Grepolis). Egy teljesen új világ, új grafikai megoldások és egy multiplatformos környezet az, ami kiemeli a többi játék közül.

A Rising Generals játékban egy tábornok bőrébe bújhatsz bele, aki kisebb seregét egyengeti a harcmezőkön. A helyszín egy futurisztikus világ, amely a 1980-as években játszódik. Fontos szerepet fog betölteni ebben a játékban is a jó stratégiai kiválasztása, a nyersanyagtermelés felállítása és a szövetséges erők összehangolása. Toborozz hadsereget és támadd meg a környező területeket. Foglalj el minél nagyobb területet a térképen, és legyél te a legnagyobb tábornok a játékban!

További infók a képre kattintva!

Rising Generals

0 Tovább

Uptasia

Az Uptasia játék egy ingyenes böngészős stratégiai játék az Upjers készítőitől. A játék a 19. században játszódik, ahol is különféle épületeket kell megépítened. Egy remek hangulatú, izgalmas kalandokkal tarkított játék, amelyben gyönyörű környezet, remek zene és furfangos küldetések várnak rád.

A játék különlegessége, hogy különféle Hidden Object (rejtett tárgykeresős) játékokkal van tarkítva. Az Uptasia változatos helyszínien kell megtalálnod az elrejtett tárgyakat, amelyekért bónszukat és pénzt kaphatsz. A pénzből természetesen fejlesztheted épületeidet, és pezsgő életet varázsolhatsz kedvenc kis 19. századi városod életébe!

További információk a képre kattintva!

Uptasia

0 Tovább

KingsAge

A rabszolgaság ideje lejárt, alapítsd meg te is saját királyságodat a KingsAge ingyenes online játékban. Csak a legbölcsebb királyok nevére fognak emlékezni a jövőben, legyen ez a fő célod, a KingsAge játékban. Érd el ezt becsületes hadvezérként és okos kereskedőként. Toborozd össze saját kis sergedet, és építsd meg piacodat, hogy távoli árukat tudj beszerezni a játékban. Fedezz fel új területeket, ahol követőkre találhatsz. Alapítsd szövetséget a többi online játékossal, és együtt erősődjetek tovább!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

KingsAge

0 Tovább

My Free Zoo

A mai napon egy másik Upjers böngészős játékot mutatunk be nektek online játékok blogunkban. A játék egy szimulációs, állatkertes, építgetős stratégiai játék. A játék címe My Free Zoo azaz magyarra fordítva, az én ingyen állatkertem. A játékban egy állatkert igazgatójaként kell dolgoznod.

Építsd és fejleszd saját kis személyes állatkerti birodalmadat. Várd, és fogadd az állatkertbe látogató vendégeket, szórakoztasd őket, és foglald le őket a különféle állatok kifutóival. Figyelj oda, hogy jól érezzik magukat, hiszen ebből lesz majd bevételed, és a bevételből tudsz majd fejleszteni, újítani, és újabb állatokat fogadni.

A játék teljesen ingyenes, egy egyszerű regisztráció után máris bekapcsolódhatsz az izgalmas állatkertes játékba!

Játék típusa: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

My Free Zoo

0 Tovább
«
123

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

2016.04.13.
2014.06.24.
2014.06.24.
2014.05.26.
2014.05.06.

Utolsó kommentek