Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

World of Warships - Tengerre fel!

A World of Warships játék a Wargaming portfóliójának legújabb darabja, a népszerű online játékokkal foglalkozó kiadó legújabb történelmi, akció online játékának helyszíne a végtelen tenger és óceán! A játék során újrajátszhatod a legizgalmasabb történelmi tengeri csatákat, belülről élheted át a küzdelmek minden egyes percét.

A Wargaming az egyik legnagyobb név az online játék kiadók között, a World of Tanks és a World of Warplanes ingyenes játékok mind világhírre tettek szert. A készítők nem tétlenkedtek, ugyanezt az utat szánják legújabb játékuk, a World of Warships számára is. A játékban négyféle hajó osztály érhető el, melyekből bárki megépítheti saját tengeri flottáját. A küzdelmek óriásiak, látványosak, izgalmasak, a végső győztes az lesz, aki a legjobban felkészülve, a legkidolgozottabb stratégiával, taktiválal érkezik meg a csaták helyszínére.

A játékban a következő hajó osztályok közül válogathattok: rombolók, cirkálók, csatahajók és repülőgép hordozók. A rombolók nem túl erősek, gyenge páncélzattal és kevés életerő ponttal rendelkeznek, viszont előnyükre szolgál, hogy nagyon gyorsak, könnyen irányíthatóak. A kis méretük miatt a fegyverzetük sem túl acélos. A rombolók elsődleges fegyvere a torpedó. A cirkálók talán a legjobb képességekkel megáldott hajók a World of Warships játékban, gyorsak, jó a páncélzatuk és megfelelő tűzerővel is rendelkeznek. A repülők ellen is jól fel vannak szerelve. A csatahajó az egyik legerősebb hajó a játékban, jól pánzélzott és erős lövegekkel rendelkezik. Hátrányuk: lassú a mozgásuk és a fegyverek újratöltési ideje is hosszadalmas. A repülőgép hordozók az amerikai fejlesztési ágon érhető el jelenleg. A hajóra elhelyezett repülőgépek közül válogathatnak a játékosok: lehet 2 vadászgép és 1 torpedó bombázó, de lehet olyan is hogy 1 vadászgép mellé 2 torpedó bombázó kerül. A gépek száma és fajtája meghatározza a stratégiát is.

A játék része a Wargaming.net univerzumnak, így a már meglévő Wargaming.net azonosítótokkal ezzel a játékkal is játszhattok, illetve a prémium előfizetések erre a játékra is ugyanúgy érvényesek, mint a World of Tanks és a World of Warplanes játékokra.

A játékba való regisztrációhoz kattints az alábbi képre!

World of Warships

0 Tovább

Rising Generals

Az InnoGames legújabb böngészős játéka, melyet a 2014-es E3-on mutattak be először. A Rising Generals játék remek folytatása lesz az InnoGames eddigi siker játékainak (Forge of Empires, The West, Grepolis). Egy teljesen új világ, új grafikai megoldások és egy multiplatformos környezet az, ami kiemeli a többi játék közül.

A Rising Generals játékban egy tábornok bőrébe bújhatsz bele, aki kisebb seregét egyengeti a harcmezőkön. A helyszín egy futurisztikus világ, amely a 1980-as években játszódik. Fontos szerepet fog betölteni ebben a játékban is a jó stratégiai kiválasztása, a nyersanyagtermelés felállítása és a szövetséges erők összehangolása. Toborozz hadsereget és támadd meg a környező területeket. Foglalj el minél nagyobb területet a térképen, és legyél te a legnagyobb tábornok a játékban!

További infók a képre kattintva!

Rising Generals

0 Tovább

AirRivals

A győzelem szárnyai! A Philon bolygó körüli légi csata - gyors háborúk területér, megbeszülésért és hírnévért. Hódítsd meg te is az eget! Veszélyes és gyors repülési manőverek döntik el a harcot ebben a letölthető játékban. Az AirRivals játék nem mindennapi kalandokba repíti el a játékosokat. A túléléshez a pilótáknak gyorsnak, gyakorlottnak és jó stratégáknak kell leniiük. Páros és csoportos harcok sötétítik be az eget! Légy része te is a harcnak, és alapítsd meg ebben az ingyenes online játékban a saját brigádodat, mellyel meghódíthatod az egész univerzumot.

Típus: Letölthető játék

Kattints a képre a játék indításához!

AirRivals

0 Tovább

World of Warplanes

A mai utolsó játékunk szintén egy letölthető játék lesz. A Wargaming fejlesztők a World of Tanks játékkal hatalmas sikert arattak, a következő játékok a World of Warplanes ingyenes lövöldözős játék volt. Most ezt mutatjuk be kicsit röviden.

A játékban rengeteg repülőgép típus közül válogathatsz a világtörténelem különböző korszakaiból. Óriási légicsaták várnak rád a játékban, fejleszd repülődet a maximumra, tanuld meg a legjobb támadási trükköket és légy te a levegő ura! A játék természetesen magyar nyelvű, így hamar rá fogsz jönni, hogyan is válljon belőled igazi "Ace" pilóta!

Típus: Letölthető játék

Kattints a képre a játékhoz!

World of Warplanes

0 Tovább

Darkorbit

Sziasztok! Nem lazsálunk, immáron a második játék is elérkezett online játékokkal foglalkozó oldalunka. A következő kiszemelt ismét egy böngészős játék, egy vérbelő akció, lövöldözős háborús játék. A helyszín különleges, hiszen a világűrben kell a különféle űrhajókkal megküzdened. A Bigpoint játéka egy remekül összeállított MMO űrhajós játék, amelyben részt vehetsz a legnagyobb galaktikus harcokban. A Darkorbit játékba való belépés egyszerű, hiszen pár adatot megadva máris játszhatsz a böngésződön keresztül. 

A játék elején csatlakoznod kell három űrbéli frakció valamelyikéhez, és utána már be is szállhatsz az űrhajódba. Mivel a játék online, így több ezer játékossal, barátokkal, ellenségekkel küzdhetsz meg. Szövetkezhetsz ismerőseiddel, de alakíthatsz saját klánt is a játékban. Válaszd hát ki gyorsan űrhajódat, és jelentkezz harci szolgálatra az űrbázison, hogy támogasd az embereket a földönkívüli ellenséggel folytatott harcban, amely az emberiséget veszélyezteti. Repülj át a galaxisokon a saját űrhajód feélzetén és vesd bele magadat a harcba!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játékhoz!

Darkorbit

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

2014.06.24.
2014.05.26.
2014.04.14.

Utolsó kommentek