Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

World of Warships - Tengerre fel!

A World of Warships játék a Wargaming portfóliójának legújabb darabja, a népszerű online játékokkal foglalkozó kiadó legújabb történelmi, akció online játékának helyszíne a végtelen tenger és óceán! A játék során újrajátszhatod a legizgalmasabb történelmi tengeri csatákat, belülről élheted át a küzdelmek minden egyes percét.

A Wargaming az egyik legnagyobb név az online játék kiadók között, a World of Tanks és a World of Warplanes ingyenes játékok mind világhírre tettek szert. A készítők nem tétlenkedtek, ugyanezt az utat szánják legújabb játékuk, a World of Warships számára is. A játékban négyféle hajó osztály érhető el, melyekből bárki megépítheti saját tengeri flottáját. A küzdelmek óriásiak, látványosak, izgalmasak, a végső győztes az lesz, aki a legjobban felkészülve, a legkidolgozottabb stratégiával, taktiválal érkezik meg a csaták helyszínére.

A játékban a következő hajó osztályok közül válogathattok: rombolók, cirkálók, csatahajók és repülőgép hordozók. A rombolók nem túl erősek, gyenge páncélzattal és kevés életerő ponttal rendelkeznek, viszont előnyükre szolgál, hogy nagyon gyorsak, könnyen irányíthatóak. A kis méretük miatt a fegyverzetük sem túl acélos. A rombolók elsődleges fegyvere a torpedó. A cirkálók talán a legjobb képességekkel megáldott hajók a World of Warships játékban, gyorsak, jó a páncélzatuk és megfelelő tűzerővel is rendelkeznek. A repülők ellen is jól fel vannak szerelve. A csatahajó az egyik legerősebb hajó a játékban, jól pánzélzott és erős lövegekkel rendelkezik. Hátrányuk: lassú a mozgásuk és a fegyverek újratöltési ideje is hosszadalmas. A repülőgép hordozók az amerikai fejlesztési ágon érhető el jelenleg. A hajóra elhelyezett repülőgépek közül válogathatnak a játékosok: lehet 2 vadászgép és 1 torpedó bombázó, de lehet olyan is hogy 1 vadászgép mellé 2 torpedó bombázó kerül. A gépek száma és fajtája meghatározza a stratégiát is.

A játék része a Wargaming.net univerzumnak, így a már meglévő Wargaming.net azonosítótokkal ezzel a játékkal is játszhattok, illetve a prémium előfizetések erre a játékra is ugyanúgy érvényesek, mint a World of Tanks és a World of Warplanes játékokra.

A játékba való regisztrációhoz kattints az alábbi képre!

World of Warships

0 Tovább

Ghost Recon - Phantoms

Mai nap egy nagyon friss játékot mutatunk be nektek. A Ghost Recon Phantoms játék a napokban érkezett meg a népszerű Ubisoft kiadótól. A játék teljesen ingyenes, mindössze le kell töltened a gépedre a játékot. Ha megvan regisztrálsz, és máris mehet az őrületes akció! Tom Clancy legújabb FPS játéka elmondható, hogy korszakalkotó játék lett, hiszen az online FPS játékok között kevés olyan van, ami ennyire magával ragadja a játékosokat. 

Típus: Letölthető F2P játék

Kattints a képre a játékhoz!

Ghost Recon Phantoms

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek