Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idegenek a játékokban

A mai posztban olyan játékokat gyűjtöttünk össze, amelyekben különféle idegenek szerepelnek. Ezek az idegenek lehetnek szépek, cukik, de akár csúnyák és gonoszak is. A következő ingyenes játékokról fogok egy rövidebb leírást adni:

Abuba the Alien

Alienocalypse

Angry Alien

Albert the Alien

Aliens in a Box

Cows vs Aliens

The Visitor

A következőkben a játékok bemutatása következik.

0 Tovább

KingsAge

A rabszolgaság ideje lejárt, alapítsd meg te is saját királyságodat a KingsAge ingyenes online játékban. Csak a legbölcsebb királyok nevére fognak emlékezni a jövőben, legyen ez a fő célod, a KingsAge játékban. Érd el ezt becsületes hadvezérként és okos kereskedőként. Toborozd össze saját kis sergedet, és építsd meg piacodat, hogy távoli árukat tudj beszerezni a játékban. Fedezz fel új területeket, ahol követőkre találhatsz. Alapítsd szövetséget a többi online játékossal, és együtt erősődjetek tovább!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

KingsAge

0 Tovább

My Free Zoo

A mai napon egy másik Upjers böngészős játékot mutatunk be nektek online játékok blogunkban. A játék egy szimulációs, állatkertes, építgetős stratégiai játék. A játék címe My Free Zoo azaz magyarra fordítva, az én ingyen állatkertem. A játékban egy állatkert igazgatójaként kell dolgoznod.

Építsd és fejleszd saját kis személyes állatkerti birodalmadat. Várd, és fogadd az állatkertbe látogató vendégeket, szórakoztasd őket, és foglald le őket a különféle állatok kifutóival. Figyelj oda, hogy jól érezzik magukat, hiszen ebből lesz majd bevételed, és a bevételből tudsz majd fejleszteni, újítani, és újabb állatokat fogadni.

A játék teljesen ingyenes, egy egyszerű regisztráció után máris bekapcsolódhatsz az izgalmas állatkertes játékba!

Játék típusa: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

My Free Zoo

0 Tovább

Skyrama

Sziasztok online játék rajongók. A mai napon egy újabb böngészős játék kerül bemutatásra. Már régóta a játékpiacon van, és rengeteg rajongója lett a játéknak. A játék neve nem más mint Skyrama, a címből is láthatjátok, hogy a levegővel kapcsolatos a játék. Igen! A Skyrama játékban egy online repülőteret kell irányítanod. A feladatod, hogy felépítsd saját kis online nemzetközi légikikötődet! Irányítsd a mindennapi feladatokat, indíts járatokat a világ különböző tájaira és tartsd karban a repülőflottádat. Egy egyszerű regisztráció után máris kezdődhet a játék!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

Skyrama

0 Tovább

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek