A Legends of Honor játék a GoodGame Studios német játékfeljesztő gárda legújabb alkotása, amely már egy ideje elérhető a világon, de a magyar játékosok számára csak mostanára készült el a honosítás. A játék egy ingyenes, online háborús, stratégiai, gazdasági játék, mely egy elképzelt középkorba repíti vissza a játékosokat.

A királyság életét háborúk keserítik meg, amelyen három viszálykodó frakció osztozik. A Legends of Honor játékban falak nőnek és várak dőlnek össze egy szempillantás alatt, így fontos hogy mielőbb összegyűjtsd csapataidat, és hőseidet és felkészítsd őket a könyörtelen harcokra.

A játék készítői minden megtettek annak érdekében, hogy a Legends of Honor játék méltó helyet kapjon olyan alkotások mellett, mint a GoodGame Empire, Shadow Kings vagy a kicsit más stílusban játszódó Big Farm online játék. A böngészős MMO játékban a célod, hogy megalapozd gazdaságodat, majd erre az erős alapokra épülő gazdaságra létrehozd hadseregedet. A seregedeted hőseid segítségével vezetheted a háborúkba.

A játék nem csak az állandó hadjáratokról szól, fontos, hogy meglévő váradnak megfelelő biztonságot nyújts. Ehhez erős, vastag várfalat kell felhúznod épületeid köré, és meg kell szervezned a védelmet. A játékban sosincs pihenő, valahol mindig harcok dúlnak.

A Legends of Honor játék teljesen ingyenes, magyar nyelvű. A belépés egyszerű, csak játékosnév, email cím és egy jelszó szükséges a játékhoz. A játékba lépés előtt két szerver közül választhatsz: Magyarország1 illetve international1. Természetesen, ha magyar játékosokkal szeretnél játszani, akkor a magyarországi szervert kell kiválasztanod.

A játékba való regisztráció ingyenes, kattints a képre és már meg is kezdheted a felejthetetlen kalandokat a Legends of Honor ingyenes böngészős játékban!

legends of honor legends of honor játék legends of honor magyarul legends of honor regisztráció legends of honor goodgame legends of honor ingyen legends of honor belépés legends of honor indítás legends of honor online játék online játék online játékok goodgame goodgame játékok