Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Idegenek a játékokban

A mai posztban olyan játékokat gyűjtöttünk össze, amelyekben különféle idegenek szerepelnek. Ezek az idegenek lehetnek szépek, cukik, de akár csúnyák és gonoszak is. A következő ingyenes játékokról fogok egy rövidebb leírást adni:

Abuba the Alien

Alienocalypse

Angry Alien

Albert the Alien

Aliens in a Box

Cows vs Aliens

The Visitor

A következőkben a játékok bemutatása következik.

0 Tovább

Wauies

Az Upjers az elmúlt évben adta ki új játékát, Wauies - The Petshop Game címmel, viszont eleinte még csak külföldön volt elérhető. Szerencsére az Upjers készítői hamar lefordították a játékot a magyar játékosok számára is, így a Wauies online állatkereskedés menedzseres játék végre elérhető, magyar nyelven is! Az Upjers igazán kitesz a magyar online játékosokért, hiszen az elmúlt időszakban több izgalmas és szórakoztató játék is megjelent, mint például a tárgykeresős Uptasia játék, vagy a trópusi hotel menedzseres My Sunny Resort játék. A Wauies játékba való regisztráció természetesen most is ingyenes, csak egy pár adatot kell megadnotok magatokról.

A Wauies játék egy állatian jó, állatos ingyen játék, melyben egy állatkereskedést kell vezetned. A Wauies kutyás játék is és macskás játék is, hiszen mindketőtt remekül, rendkívül ötletesen kombinálja. Ne habozzatok, nyissátok meg máris és vezessétek ügyesen a saját kis állatkereskedéseteket! Izgalmas feladatok és kihívások várnak rátok, gondoskodnotok kell majd a bolt sikeres működéséről, és természetesen a főszerplő kicsiny állatokról. Szaporítsd őket okosan, hogy mindig legyen utánpótlás a kis szörmókokból az üzletetekben. Alakítsdátok ki a boltotok belső terét úgy, hogy az állatok is és a vevők is jól érezzék magukat. A Wauies játékban minden megvan amit egy kutyás játék vagy egy macskás játék adhat, játssz te is ingyenesen, regisztrálj még ma!

A képre kattintva máris nekiláthatsz az állatkereskedésed vezetésének!

online játékok böngészős játékok wauies  wauies játék wauies regisztráció wauies leírás wauies magyarul wauies magyar wauies online játék kutyás játékok cicás játékok állatos játékok kereskedős játékok upjers upjers játékok wauies ingyen macskás játék

0 Tovább

Legends of Honor

A Legends of Honor játék a GoodGame Studios német játékfeljesztő gárda legújabb alkotása, amely már egy ideje elérhető a világon, de a magyar játékosok számára csak mostanára készült el a honosítás. A játék egy ingyenes, online háborús, stratégiai, gazdasági játék, mely egy elképzelt középkorba repíti vissza a játékosokat.

A királyság életét háborúk keserítik meg, amelyen három viszálykodó frakció osztozik. A Legends of Honor játékban falak nőnek és várak dőlnek össze egy szempillantás alatt, így fontos hogy mielőbb összegyűjtsd csapataidat, és hőseidet és felkészítsd őket a könyörtelen harcokra.

A játék készítői minden megtettek annak érdekében, hogy a Legends of Honor játék méltó helyet kapjon olyan alkotások mellett, mint a GoodGame Empire, Shadow Kings vagy a kicsit más stílusban játszódó Big Farm online játék. A böngészős MMO játékban a célod, hogy megalapozd gazdaságodat, majd erre az erős alapokra épülő gazdaságra létrehozd hadseregedet. A seregedeted hőseid segítségével vezetheted a háborúkba.

A játék nem csak az állandó hadjáratokról szól, fontos, hogy meglévő váradnak megfelelő biztonságot nyújts. Ehhez erős, vastag várfalat kell felhúznod épületeid köré, és meg kell szervezned a védelmet. A játékban sosincs pihenő, valahol mindig harcok dúlnak.

A Legends of Honor játék teljesen ingyenes, magyar nyelvű. A belépés egyszerű, csak játékosnév, email cím és egy jelszó szükséges a játékhoz. A játékba lépés előtt két szerver közül választhatsz: Magyarország1 illetve international1. Természetesen, ha magyar játékosokkal szeretnél játszani, akkor a magyarországi szervert kell kiválasztanod.

A játékba való regisztráció ingyenes, kattints a képre és már meg is kezdheted a felejthetetlen kalandokat a Legends of Honor ingyenes böngészős játékban!

legends of honor legends of honor játék legends of honor magyarul legends of honor regisztráció legends of honor goodgame legends of honor ingyen legends of honor belépés legends of honor indítás legends of honor online játék online játék online játékok goodgame goodgame játékok

0 Tovább

Wizard101

Lépj be a különleges fantázia birodalomban, csatlakozz a több ezer online varázstanonchoz, és tanuld ki a varázslás csínját bínját. A Wizard101 játék egy igazán izgalmas, ingyenes MMO varázslós játék, melyben a feladatod, hogy megvédd a gonosz erők ellen a Wizard City-t.

A játék elején választanod kell, melyik varázsiskolába is szeretnél járni. Ha megválasztottad karakteredet máris kezdődhetnek az órák. A különféle iskolákban különféle varázslatokat tudsz majd elsajátítani, megküzdhetsz a többi online varázsló tanulóval és természetesen a fő varázslókkal is. A küzdelmek során különböző kártyákat kell majd leraknod az asztalra, melyek segítségével életre keltheted a varázslataiadat. Csatlakozz a Wizard101 játékhoz és legyél te a legnagyobb varázsló a játékban!

Típus: Letölthető játék

A képre kattintva elérheted a Wizard101 játékot!

Wizard101 játék

0 Tovább

Age of Wulin

Az Age of Wulin játék egy ingyenes többszemélyes szerepjáték, amely játékban a távol-kelet mesés világába látogathatsz el. A köpépkori Kína legfontosabb helyszínei és híres harcosai jelennek meg, a készítők különösen odafigyeltek a korhű megjelenítésre mind a karakterek, mind a tájak elkészítésekor. Az Age of Wulin játék összesen 18 fejezetet kínál a játékosok számára, amelyekben mindenki megfodulhat az ősi kínai történelem fontosabb helyszíneni.

Az ingyenes MMO játék az ősi kínában játszódik, összesen 8 karakter közül választhattok, amelyek a 8 féle Kung-Fu iskola alap karakterei. Találkozhattok a játékban tündérekkel, orkokkal és egyéb fantázia szörnyekkel. Az Age of Wulin RPG élmény egyedülálló a maga kategóriájában. Nincsenek classok és nincsenek szintlépések, a karakteretek tulajdonságait a képességek fogják meghatározni. A játékban egyedülállóan sok, több mint 20 ezer NPC (nem játékos karakter) található, akik nemcsak ott vannak a játékban, hanem igazi életet élnek, reagálnak a különféle eseményekre és karakterükkel együtt formálják az egész online világot.

Típus: Letölthető játék

A képre kattintva regisztrálhattok a játékba!

Age of Wulin

0 Tovább
«
1234

Online játékok

blogavatar

Online játékok, ingyenes online játék, az interneten fellelhető ingyenesen játszható online játékok, mmorpg, mmorgp játékok

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek