Egy kalandos útra invitálunk titeket, a Bigpoint egyik népszerű kalózos, hajós akció kalanjátékába. Egy ismert világ legvégére kalauzol el titeket a játék, ahol még felfedezetlen területeken kell majd hajóznotok. Értékes kincseket és hírnevet szerezhettek magatoknak tengeri kalózként!

A tenger természetesen tele van veszélyekkel és ellenfelekkel. Vívj meg a PvP és PvE tengeri csatákban szörnyekkel és más játékosokkal. A hajódat állandóan figyelned kell, hogy a legénységedet kivívd és hátborzongató szörnyek ellen megálld a helyedet.

Hajózz el Caradosra, töltsd meg a hajónaplódat izgalmas küldetésekkel, majd térj vissza a nyílt tengerre ebben a különleges böngészős kalandjátékban. A Pirate Storm játék legelején egyszerűbb küldetéseket fogtok kapni, melyben elsajátíthatjátok a játék kezelését. Elsőként például egy tengeri utat kell majd megtisztítanodot, erős páncélú tengeri szörnyektől. Ha az alapokat megtanultad, és szereztél egy kis aranyat is, akkor bele is vághatsz a veszélyekkel teli kalandokba!

Típus: Böngészős játék

Kattints a képre a játék indításához!

Pirate Storm